Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Barcelona atorga la medalla d’honor a Miguel Ángel Gimeno i a Agustín Castro

Les medalles d’argent de la Cambra de Comerç de Barcelona representen un símbol de distinció que atorga la Institució des de fa més de 100 anys. 

13/05/2016

La Cambra de Comerç de Barcelona ha lliurat la Medalla d’Argent de la corporació al fins ara President del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno i a Agustín Castro, Cap Superior de la Policia de Catalunya fins fa poc temps. 

Els òrgans de govern de la Cambra han concedit la Medalla d’Argent a cadascuna d’aquestes personalitats per la seva valuosa contribució, des dels seus respectius càrrecs, a la satisfacció i a la resolució de qüestions empresarials d’importància per a la Cambra. 

Les Medalles d’Honor de la Cambra de Comerç de Barcelona representen un símbol de distinció que atorga la Institució des de fa més de 100 anys a aquelles personalitats que es distingeixen per la seva contribució durant l’exercici de les seves responsabilitats, al progrés econòmic i social de la ciutat i del país.  

Diverses personalitats tant nacionals com estrangeres, han rebut la Medalla de la Cambra al llarg de la seva història. Entre les més destacades figuren, el Rei Joan Carles I d’Espanya, el Príncep Felip d’Astúries i Girona, i els expresidents de la Generalitat, Josep Tarradellas i Jordi Pujol, a més d’altres personalitats, com el president del COI, Joan Antoni Samaranch, en la seva categoria d’or.