Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra nomena Elisabet Parés nova presidenta de la delegació territorial de L’Hospitalet

Parés ha centrat la seva carrera professional i empresarial en el desenvolupament de projectes culturals, molts d’ells amb impacte a L’Hospitalet de Llobregat. 

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat el nomenament de l’empresària Elisabet Parés com a nova presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona al L’Hospitalet de Llobregat. La corporació presidida per Josep Santacreu ha fet efectiva la seva elecció en un ple ordinari celebrat a La Llotja de Mar.   

Parés ha desenvolupat la seva trajectòria principalment al món cultural. És fundadora i directora de Palo Santo Projectes Culturals, empresa dedicada a la promoció de la cultura a través de la creació, disseny i coordinació d’esdeveniments i festivals, així com cofundadora i directora de dues editorials i un estudi de disseny gràfic. També ha desenvolupat diferents plans formatius dirigits per a professionals creatius i projectes culturals amb impacte a L’Hospitalet de Llobregat. Entre els projectes que ha encapçalat també es troben iniciatives per donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ i ha col·laborat amb els Ajuntaments de Barcelona i L’Hospitalet. 

La nova presidenta succeirà a Jordi Monrós, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat. En les setmanes vinents, el president designat nomenarà als empresaris i empresàries que integraran el nou consell territorial els propers quatre anys.