Sala de premsa

Notes de premsa

Més de 170 empreses participen en la Jornada “Porta a l’Exterior” organitzada per “la Caixa”

Durant la jornada, celebrada a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, la Cambra de Comerç Barcelona va presentar el seu programa Doing Business Worldwide, coorganitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona i “la Caixa".

30/10/2013

La Jornada “Porta a l’Exterior” de “la Caixa” ha congregat a la Casa Llotja de Mar de Barcelona a més de 170 empreses catalanes, totes elles interessades a dotar al seu negoci d’una dimensió internacional, conèixer nous mercats i promoure activitats de comerç exterior.

Durant tota la jornada, que compleix la seva VI edició a Barcelona, les empreses assistents s’han entrevistat amb els representants de la xarxa internacional de “la Caixa” a Algèria, Marroc, Colòmbia, Xile, Índia, Xina, Egipte, Turquia, Singapur, Mèxic, Portugal i Emirats Àrabs.

A més de les entrevistes personalitzades que han mantingut les empreses amb els representants de la xarxa internacional de “la Caixa”, s’han organitzat també tallers pràctics per a les empreses exportadores per tractar temes com Avals i Garanties Internacionals, Finançament de les Exportacions i Crèdits Documentaris d’Exportació.