Sala de premsa

Notes de premsa

16 empreses d’Osona reben el guardó de la Cambra com a reconeixement a la seva trajectòria

La Cambra ha obsequiat a les empreses que han fet més de 125 anys d’activitat amb el Carnet de Soci Business del Club Cambra.

La Casa Llotja de Mar s’ha tornat a vestir de gala per retre homenatge a totes aquelles empreses que aquest any fan un aniversari rellevant (50, 75, 100, 125, 150, 175 i 200 anys). El marc ha estat el tradicional Dia de la Cambra, que enguany ja arriba a la seva dinovena edició, i en el que 147  empreses de la demarcació de Barcelona han rebut el guardó que atorga la Cambra de Comerç de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec del Conseller d’Economia en funcions, Andreu Mas-Colell.
.
En aquesta edició, 16 empreses d’Osona han rebut la placa commemorativa: Serralleria Cruells, amb 175 anys d’antiguitat; Midi Mbstudio, amb 100 anys; Calçats Muns, Casa Garcia, Construccions Lluis Dachs, Estanc Crivillés, Ramon i Jaume Llado Molist CB, Rellotgeria Joieria Codina, Merceria Vila i Impremta Planas, amb 75 anys; Madel, Margarita Perruqueres, Maria Dolors Torrent Serra, Sanglas Tallers de Mobles, Teixits Bascompte i Ferreteria Comasolivas, amb 50 anys d’activitat.

Enguany, de totes les empreses i institucions premiades, destaca el 200è aniversari de l’Escola Pia de Sant Antoni, el 175è de la ja citada Serralleria Cruells i Unión Suiza, el 150è de la Perfumeria Cal Gaspar, i els 125 anys d’Elvira Servitja Vives, Empreses Masiques 1890, Estanc Mateu, Grobelastic, Guerin, Joieria Climent 1980, Perfumeria Vall i Sucesores de A. Navarry. En reconeixement a la seva llarga trajectòria, aquestes empreses també han estat obsequiades amb el carnet de Soci Business del Club Cambra, que possibilita l’entrada gratuïta a 10 Dinars Cambra, així com descomptes exclusius en serveis a les empreses.

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, ha destacat la longevitat de les empreses gràcies a “empresaris i líders amb visió de futur i valentia que han transmès aquests valors a les noves generacions que els han seguit i les han fet arribar encara més lluny”.