Sala de premsa

Notes de premsa

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Barcelona obren una nova línia de finançament de 3.000 milions per als socis del Club Cambra

Des de l'inici del conveni de col·laboració per finançar empreses del Club Cambra, CaixaBank ha concedit 4.300 milions d'euros que han beneficiat a 6.400 empreses.

29/07/2014

El president de CaixaBank i de la Fundació Bancària “la Caixa”, Isidre Fainé, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, han signat, en el marc d’un nou acord institucional per als propers quatre anys, una nova línia de finançament de 3.000 milions d’euros per a les empreses associades a la Cambra.
D’aquesta nova línia se’n beneficiaran petites, mitjanes i grans empreses, així com autònoms i comerços, amb l’objectiu de facilitar a aquests col·lectius els màxims recursos possibles per desenvolupar la seva activitat. A més, ambdues institucions tenen obert un canal de comunicació exclusiu per facilitar l’operativa de les sol·licituds de finançament.
El president de CaixaBank, Isidre Fainé, ha assenyalat que “aquest nou acord amb la Cambra potenciarà el desenvolupament de nous projectes empresarials, la internacionalització de les empreses, amb especial èmfasi en el suport a les pimes en la seva expansió a nous mercats”. Per a Isidre Fainé, “és necessari que les empreses innovin constantment i busquin noves oportunitats en un entorn tan dinàmic i, alhora, tan complex com l’actual“. En aquest sentit, el president de CaixaBank ha destacat “el compromís de l’entitat amb les petites empreses i autònoms per contribuir a la generació de riquesa i ocupació”.