Sala de premsa

Notes de premsa

El Ple de la Cambra aprova els nomenaments de Turisme de Barcelona i Fira de Barcelona

També s’ha nomenat els representants del Consell General de Cambres de Catalunya, de Fira 2000 i de la Fundació Barcelona Capital Nàutica AC24, així com sis vocals consultors del Ple de la Cambra.

23/11/2023

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat avui, en el marc de la primera sessió plenària, els nomenaments dels representants de la corporació en diverses entitats i organismes en els quals hi participa.

En concret, la corporació ha designat com a membres del Consell General del Consorci de Turisme de Barcelona a Marta Angerri i Feu; Salvador Vendrell i Melendo; Isabel Galobardes i Mendoza; Eduard Romeu i Barceló; David García Blancas; Jordi Herreruela Salas; Constantí Serrallonga i Tintoré; Sandra Hors i Fages; Lluís Sans i Mercé; Xavier Carbonell i Roura, i Jordi Clos i Llombart. Així mateix, els tres primers, Angerri, Vendrell i Galobardes, també han estat nomenats membres del seu Comitè Executiu.

Dins del context firal, el Ple ha votat com a membres del Consell General de Fira de Barcelona a Emili Rousaud i Parés; Martina Font i Olivé; Anna Cornadó i Vidal i Xavier Comerma i Carbonell. A més a més, ha designat com a membres del Consell d’Administració de Fira 2000 a Xavier Pujol i Artigas i Carmina Ganyet i Cirera.

Tanmateix, la corporació ha nomenat el president Josep Santacreu i Bonjoch i la vicepresidenta segona Martina Font i Olivé com a membres del Ple del Consell General de Cambres Catalunya. La constitució del Ple de les Cambres que es durà a terme les pròximes setmanes servirà per escollir el nou comitè executiu de l’ens.

Finalment, la sessió també ha servit per designar a Gerard Esteve i Viladecans membre del Patronat i Comitè Executiu de la Fundació Barcelona Capital Nàutica AC24.

El Ple designa sis vocals consultors

A més, en la mateixa sessió plenària, s’han aprovat els nomenaments vinculats als òrgans de govern de la Cambra. Concretament, s’ha escollit com a vocals consultors d’Enric Crous i Millet; Lluis Monset i Castells; David Marin i Casanovas; Pau Relat i Vidal; Juan Josep Brugera i Clavero i Miriam Pujol Giralt.