Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de l’Anoia organitza una trobada per potenciar la internacionalització del teixit empresarial

La corporació presentarà el seu nou programa internacional iGlobal.cat amb l’objectiu d’oferir les eines i l’expertesa per dissenyar plans d’internacionalització i identificar clients potencials.

La Cambra de l’Anoia donarà a conèixer al territori la seva nova aposta d’assessorament internacional que ha definit per contribuir a les exportacions del teixit empresarial de la demarcació. Concretament, la corporació presentarà el producte iGlobalcat, un programa d’assessorament que comptarà amb els millors experts en internacionalització, instruments digitals i màrqueting/vendes; com Xavier Marcet, consultor internacional d’empreses en estratègia i innovació, i Samuel Jiménez, consultor especialitzat en comerç internacional.

iGlobalCat és un programa de 5 sessions presencials molt pràctiques, que tenen com a objectiu ajudar a millorar la posició competitiva als mercats de les empreses. Concretament, a través del programa es promourà la transferència de coneixement i l’intercanvi d’experiències; es realitzaran tutories individuals dirigides a assessorar el teu creixement i expansió; es tractarà l’ús i implementació de les tecnologies més actuals; i es realitzaran sessions de networking amb experts en d’internacionalització i digitalització.

La jornada de presentació anirà a càrrec de la directora d’internacionalització de la Cambra de Barcelona, Elisabet Coll-Vinent, i de l’expert formador del curs, Samuel Jimenez, i estarà oberta a tot el teixit empresarial, però més específicament a aquelles que vulguin aprofundir en la seva expansió internacional. Poden formalitzar-se les inscripcions a través del següent enllaç o l’adreça anoia@cambrabcn.cat.