Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de L’Hospitalet incorpora gairebé una desena de formacions per al proper semestre

D’entre la programació d’enguany hi destaquen els cursos dedicats a tractar aspectes logístics o a desenvolupar una gestió eficient de la producció, així com també el taller Incoterms 2020.

Gairebé desena de cursos integren la nova oferta formativa de la Cambra del L’Hospitalet per al proper semestre 2022-2023. Concretament, la programació presentada avui per la corporació territorial ofereix un àmplia selecció de programes formatius dirigida a fomentar el desenvolupament del conjunt de l’empresariat, així com també dels autònoms/es i de la comunitat emprenedora.

En aquest sentit, d’entre tot el conjunt de cursos disponibles que s’oferiran a partir de finals de setembre hi destaquen els tallers formatius dedicats a tractar aspectes logístics o a desenvolupar una gestió eficient de la producció. A més, la Cambra incorpora com a novetat el curs Incoterms 2020, un programa que tractarà l’actual classificació internacional de les mercaderies i que es dirigeix a totes aquelles persones qui es dediquen a l’exportació i importació. Podeu consultar tota la programació al següent espai web: https://ja.cat/FormacioLH22.

Cal destacar que la darrera edició formativa de la Cambra va tancar amb uns resultats positius per la comarca. En total, la territorial del L’Hospitalet va divulgar set cursos que van contribuir a adquirir coneixements a més de 50 professionals en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística, entre altres àmbits.

 

Curs Àmbit Data inici
Entrenament de vendes per a personal tècnic Comercial i màrqueting 11/1/23
Gestió del temps i tècniques de productivitat Desenvolupament de competències 28/10/22
Gestió eficient de la producció per complir amb els clients Producció i logística 16/1/23
Incoterms 2020: La negociació Comerç internacional 21/12/22
L’atenció telefònica al servei del client Gestió empresarial 14/11/22
Logística Inversa Producció i logística 11/10/22
Retribucions Variables Personal i RR.HH 13/12/22
Selecció per competències. Selecció eficaç de professionals Personal i RR.HH 23/9/22