Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra nomena Ferran Andreu nou president de la delegació territorial de l’Alt Penedès

L’empresari combina més de 30 anys d’experiència en el món empresarial i un destacat perfil social vinculat a la cultura i l’esport.

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat el nomenament de l’empresari Ferran Andreu com a nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès. La corporació presidida per Josep Santacreu ha fet efectiva la seva elecció en un ple ordinari celebrat a La Llotja de Mar.   

Ferran Andreu gaudeix d’una dilatada trajectòria empresarial, especialment vinculada al sector vitivinícola i a la transformació digital. L’empresari de Sant Sadurní d’Anoia és propietari de Nouglobal Advice i ha ocupat càrrecs directius a J&C Prime Brands i Innovi, el Clúster Vitivinícola Català. A aquesta experiència se li suma un perfil social fortament vinculat amb els àmbits socioculturals i esportius. En concret, Andreu va ocupar la presidència de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, i també va ser president del Club Esportiu Noia Freixenet, a més de presidir l’Associació Española de Clubs d’hoquei patins  i també va ser membre fundador de l’Associació Europea de clubs d’Hoquei Patins. 

Aquesta designació representa el relleu de Ramon Giró, qui ha ocupat el càrrec durant l’últim mandat. En les pròximes setmanes, el nou president nomenarà els empresaris i empresàries que formaran part del nou consell territorial durant els pròxims quatre anys.