Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra nomena Vicenç Hernández nou president de la delegació territorial al Barcelonès Nord

Empresari del sector immobiliari i financer, Hernández presideix les associacions que representen els agents immobiliaris a escala tant catalana com estatal.

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat el nomenament de l’empresària Vicenç Hernández com a nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Barcelonès Nord. La corporació presidida per Josep Santacreu ha fet efectiva la seva elecció en un ple ordinari celebrat a La Llotja de Mar.

La trajectòria empresarial d’Hernández està centrada en el sector immobiliari i financer. A més de dirigir una consultora per a entitats financeres i companyies immobiliàries i formar part del consell d’administració de diverses empreses, és el president de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i l’Asociación Nacional de Agentes Inmobiliarios (ANAI). També és vicepresident del Col·legi Oficial d’API’s de Barcelona, l’Associació Espanyola de Proptech (ASPE) i la patronal d’empreses dedicades a l’externalització bancària i immobiliària AEPROSER. 

El nou president succeirà a Pere Alemany, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat. En concret, la delegació, que dona cobertura a les ciutats de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besós, finalitzarà la seva renovació en les properes setmanes, quan el president designat nomeni als empresaris i empresàries que integraran el nou consell territorial els propers quatre anys