Sala de premsa

Notes de premsa

Les empresàries Ana Maiques, d’Starlab, i Verónica Fisas, de Natura Bissé, guardonades amb els Premis IWEC 2014

Enguany es reconeix la trajectòria de 32 empresàries de 15 països de tots els continents, que facturen un total de 1.000 milions de dòlars i compten amb 15.000 empleats.

19/11/2014

Estocolm acull des del dia 16 la vuitena edició de la Conferència IWEC (International Women’s Entrepreneurial Challenge), una xarxa mundial d’empresàries d’èxit, que cooperen entre elles per impulsar les seves iniciatives empresarials en els mercats mundials.

IWEC és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona i compta amb el patrocini de CaixaBank, entitat lider del mercado financiero español, i l’escola de negocis IESE Business School, que concedeix dues beques a dues de les empresàries premiades (Advanced management Program Barcelona).

Aquest any, els premis IWEC són per a 32 empresàries de 15 països de tots els continents que facturen un total de 1.000 milions de dòlars i ocupen 15.000 persones. Entre les empresàries premiades, hi figuren  Ana Maiques, d’Starlab i Verónica Fisas, de Natura Bissé.

Ana Maiques és fundadora d’Starlab, empresa puntera d’investigació espacial i neurociència. Llicenciada en Economia, ha estat guardonada amb premis com el Novare Endesa, entre d’altres, i ha rebut el reconeixement de l’Agència Espacial Europea.

Verónica Fisas és directora general de Natura Bissé, empresa capdavantera en cosmètics. Llicenciada en Dret, va portar la filial de Natura Bissé als Estats Units cap a l’expansió i consolidació, fins que va agafar el relleu del seu pare i va ser nomenada Directora General de l’empresa. L’any 2009 va rebre el premi Conciliation for Family Business Award i ha estat presidenta de l’Associació Nacional de Perfums i Cosmètics.