Sala de premsa

Notes de premsa

L’èxit prorroga una setmana més la iniciativa dels Bons Comerç Olèrdola per promoure el comerç de proximitat

L’Ajuntament d’Olèrdola i la Cambra de l’Alt Penedès acorden allargar set dies més el programa que contribuirà a injectar més de 60.000 al comerç local.

L’Ajuntament d’Olèrdola i la Cambra de l’Alt Penedès prorroguen una setmana més, fins al 20 de novembre, el programa dels Bons Comerç Olèrdola, després de l’èxit assolit durant les primeres setmanes. Avui dia, més de 1.000 ciutadans/es ja s’han beneficiat dels 30 euros de regal que proporciona la iniciativa.

Els Bons Comerç Olèrdola preveuen una injecció econòmica de més de 60.000 euros per tal d’incentivar les compres i la restauració en els establiments locals i generar un impacte positiu en el seu volum de negoci durant la tardor. Concretament, través de la plataforma https://olerdola.bonoconsumo.es/ca/ els usuaris/es poden adquirir 6 bons de 10€ cadascun per un valor total de 60€, dels quals només se n’han de pagar 30€.

El president de la Cambra territorial de l’Alt Penedès, Ramon Giró, s’ha felicitat de l’èxit de la convocatòria i ha refermat l’aposta de l’ens cameral per promoure el comerç local i ajudar a pal·liar els efectes de la inflació. “Des de la Cambra de l’Alt Penedès junt amb la resta de Cambres territorials treballem per desenvolupar programes quirúrgics en l’àmbit local que afavoreixin al teixit productiu de proximitat i contribueixin a l’impuls de la comarca”, ha sentenciat Giró.

L’acció que es va iniciar el passat 14 d’octubre busca dinamitzar el teixit comercial i de proximitat olerdolenc, en un moment on el preu de la cistella s’ha vist afectat per la inflació i on tant la població com l’empresariat local n’està patint els efectes sobre els hàbits de consum. A més, la iniciativa contribueix a reforçar la identitat del comerç local sota una mateixa iniciativa, la dels Bons de Comerç, i promocionar els establiments participants.