Sala de premsa

Notes de premsa

Proclamades 112 candidatures que opten a ocupar les 52 vocalies del Ple escollides per sufragi

Del 15 al 20 de setembre es durà a terme la votació de les vocalies del Ple escollides per sufragi entre els electors/es que figuren al cens de la Cambra. 

22/06/2023

La Junta Electoral ha proclamat aquest dijous la llista dels candidats/es que es disputaran les vocalies del Ple de la corporació. En concret, s’han presentat 112 candidatures per a les 52 vocalies que se sotmeten a sufragi, que ja es poden consultar al portal de les eleccions. 

Totes les vocalies que se sotmeten a sufragi compten amb més d’una candidatura i s’assignaran a aquella que aconsegueixi més vots. Pel que fa a les vocalies reservades a les organitzacions empresarials, territorials i intersectorials més representatives, atès que aquestes han arribat a un consens per presentar una llista única de candidats/es, no serà necessari sotmetre-les a votació i queden declarades electes. 

L’elecció de les vocalies elegides per sufragi es durà a terme de manera electrònica en remot i en remot-presencial. Per una banda, la votació per mitjans electrònics de forma remota començarà el 15 de setembre, a les 9.00 hores, i finalitzarà el 19 de setembre, a les 9.00 hores. La votació per mitjans electrònics de forma presencial tindrà lloc el 20 de setembre, de 10.00 a 17.00 hores. Per a les votacions presencials s’habilitaran 11 col·legis electorals amb 38 punts de votació, dels quals 20 són al territori.