Sala de premsa

Notes de premsa

Eduard Torres, nou president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona

Torres, com a representant de la Cambra a la institució, seguirà treballant en la mateixa línia per potenciar el sector del turisme més enllà de Barcelona.

31/10/2019

Barcelona, 31 d’octubre de 2019.- Un cop presentat el projecte Catalunya 2030/40, el president de la Cambra de Barcelona i del Consell de Cambres, Joan Canadell, se centrarà en l’execució del nou pla i, per tant, delega la presidència del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona en Eduard Torres, fundador i CEO de l’Hotel Duquesa de Cardona.

L’empresari Eduard Torres representa una visió descentralitzada del sector del turisme, tal com ha defensat des del primer dia el president de la Cambra.

Torres, com a representant de la Cambra de Barcelona a la institució, seguirà treballant en la mateixa línia per potenciar el sector del turisme més enllà de Barcelona, creant sinèrgies amb la resta de recursos turístics de tot Catalunya.

Eduard Torres és Fundador de la cadena hotelera Grup Duquesa formada per tres establiments a la província de Barcelona, dels quals n’és conseller delegat. Va ser també fundador de l’empresa de rehabilitació d’edificis Med-Building. Actualment és vicepresident coordinador del Gremi d’Hotels de Barcelona.

Els seus interessos i inquietuds culturals l’han dut a ser Patró de la Fundació Cardona Històrica, ens publicoprivat que té com a objectiu promoure la dinamització turística de Cardona. Així mateix, és Secretari Patró de la Fundació Vila Medieval de Cardona, que té com a objectiu la preservació i la millora del patrimoni cultural de Cardona

D’altra banda és membre de la Fundació SHE, entitat liderada pel Dr. Valentí Fuster, que té com a objectiu promoure els hàbits saludables de les persones.

És llicenciat en ADE per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE) (1986-91).