Sala de premsa

Notes de premsa

L’empresària Regina Llopis guardonada amb els Premis IWEC 2015

IWEC és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona, que compta amb el recolzament de CaixaBank i l’escola de negocis IESE.

18/11/2015

Istanbul acull des del dia 16 la novena edició de la Conferència IWEC (International Women’s Entrepreneurial Challenge), una xarxa mundial d’empresàries d’èxit, que cooperen entre elles per impulsar les seves iniciatives empresarials en els mercats mundials.

IWEC és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona i compta amb el patrocini de CaixaBank, entitat líder del mercat financer espanyol, i l’escola de negocis IESE Business School, que concedeix dues beques a dues de les empresàries premiades (Advanced Management Program Barcelona).

Aquest any, els premis IWEC són per a 25 empresàries de 15 països de tots els continents. Entre les empresàries premiades, hi figura  Regina Llopis, del Grup AIA.

Regina Llopis és membre fundadora del Grup AIA, presidenta i CEO. El seu objectiu principal és produir un benefici econòmic real i quantificable als seu clients a través de l’activitat innovadora i la tecnologia punta. Llicenciada en Matemàtiques per La universitat de Maryland i Máster en Matemàtiques Aplicades a la Intel·ligència Artificial per la Universitat de Califòrnia a Berkeley.