Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra de Comerç de Barcelona assessorarà un miler de pimes durant el BizBarcelona

Internacionalització, a través de la iniciativa BizExporta i assessorament a nous emprenedors, principal aposta de la corporació

30/06/2015

La Cambra de Comerç de Barcelona preveu assessorar un miler de pimes, emprenedors i autònoms durant els dos dies que dura el BizBarcelona. En la cinquena edició del saló, que se celebra els dies 1 i 2 de juliol a Fira de Barcelona, la Cambra fa una aposta especial per la internacionalització, a través de la iniciativa BizExporta.

En aquest sentit, es mantindran reunions amb especialistes en grans zones de destí com Amèrica del Nord, Llatinoamèrica, Àsia i Àfrica, així com dels països amb més potencial i on s’ha detectat més interès, com Alemanya, el Marroc, Xile, el Japó, Algèria, Tunísia, Perú, França, Rússia i Colòmbia.

En aquestes trobades s’avaluarà de forma personalitzada cada cas, s’identificaran els mercats prioritaris per a cada empresa i es realitzarà un diagnòstic de les probabilitats d’èxit. Així mateix, s’informarà dels tràmits i la documentació associada a operacions d’exportació i fórmules de finançaments i les assegurances de riscos necessaris per a l’activitat comercial internacional.