Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra nomena David Anton nou president de la delegació territorial del Maresme

L’empresari combina més de 25 anys d’experiència en el món empresarial i amb la participació en diferents entitats empresarials.

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat el nomenament de l’empresari David Anton com a nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Maresme. La corporació presidida per Josep Santacreu ha fet efectiva la seva elecció en un ple ordinari celebrat a La Llotja de Mar.   

David Anton desenvolupa diferents projectes empresarials en l’àmbit de la formació i la mobilitat laboral amb una experiència de més de 25 anys i un coneixement del mercat nacional i internacional. A més, la seva implicació en l’àmbit associatiu és remarcable, destacant el seu paper com a president de Joves Empresaris del Maresme entre el 2009 i el 2011. L’empresari també és membre actiu de FemCat, l’executiva de Pimec – Maresme i és fundador i secretari general del Maresme Business Club 

Aquesta designació significa el relleu de Mònica Masramon, qui ha ocupat el càrrec durant l’últim mandat. En les pròximes setmanes, el nou president nomenarà els empresaris i empresàries que formaran part del nou consell territorial durant els pròxims quatre anys.