Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra nomena Pep Garcia nou president de la delegació territorial del Vallès Oriental

L’empresari compta amb una dilatada trajectòria en el món empresarial i ocupa diferents càrrecs representatius d’associacions i patronals vallesanes i catalanes.

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat el nomenament de l’empresari Pep Garcia com a nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental. La corporació presidida per Josep Santacreu ha fet efectiva la seva elecció en un ple ordinari celebrat a La Llotja de Mar.   

Pep Garcia és fundador i CEO del grup Maxchief Europe i conseller de diverses empreses de diferents sectors d’activitat. A més, també ocupa la presidència de la Unió Empresarial Intersectorial – Cercle d’Empresaris del Vallès Oriental i de la Fundació per a la Creativació, així com la vicepresidència de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) i la de Fem Vallès. De fet, l’empresari vallesà també va accedir a una de les vocalies del Ple de la Cambra en les darreres eleccions camerals.  

El nou president succeirà a Jaume Aragall, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat. En les properes setmanes, el president designat nomenarà als empresaris i empresàries que integraran el nou consell territorial els propers quatre anys.