Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra participa en un projecte de la UE per assegurar el relleu generacional a les pimes

Es tracta d’un programa INTERREG IVC que compta amb sis socis europeus.

17/06/2013

La Cambra de Comerç de Barcelona ha estat escollida per la UE per desenvolupar un programa adreçat a pimes que té com a finalitat assegurar el relleu generacional dels negocis i la transferència a tercers i que culminarà amb un Manual Europeu de Bones Pràctiques.

El projecte TOK-TOC (Transfer of Knowledge-Transfer of Human Capital) està desenvolupant junt amb altres tres socis: la Cambra de Pimes d’Atenes, la Universitat de Strathclyde (Regne Unit) i Stitching Business Development Friesland (Holanda), a les que s’incorporaran el consorci l’agència IHK Zetis (Alemanya) i l’Agència Metropolitana de Brasov (Romania).

Aquesta setmana, coincidint amb el marc del BIZ Barcelona, els socis europeus han posat en comú l’estat del projecte en cada un dels països participants. Així mateix, s’han presentat exemples com el de Josep Isern, de Patentes y Marcas (Agència de la propietat industrial i intel·lectual), empresari que va explicar la seva experiència en la transmissió empresarial intergeneracional.