Sala de premsa

Notes de premsa

Altostratus Solutions SL, empresa assessorada per la Cambra Barcelona, guanya un premi d’innovació TIC

24/10/2015

Durant els primers mesos de l’any, la Cambra de Barcelona ha ajudat 45 petites pimes a innovar amb l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), en el marc del projecte europeu Cybersudoe.
Una de les empreses assessorades, Altostratus Solutions SL, ha rebut el premi Cybersudoe Innov´a la millor innovació tecnològica de Barcelona.

El jurat del premi el formen entitats de França, Portugal i Espanya. En concret, la Cámara de Comercio de Burdeos, la Cámara de Comercio de Gers, la Cámara de Comercio de Gijón, CEEI de Burgos, Cederna-Garalur (Montaña de Navarra) , CIEBI (Centro de Inovaçao Empresarial da Beira Interior) i la Cambra de Barcelona.

Altostratus Solutions SL, especialitzada en la gestió i consultoria de serveis en el núvol, ha rebut el guardó en reconeixement al seu esperit emprenedor i a la innovació comercial desenvolupada per a la gestió d’oportunitats comercials a Google Apps. Daniel Aldea, fundador i CEO de l’empresa, va recollir el premi de la mà de Ricard Vallespí, responsable de projectes TIC de Cambra de Barcelona.