Sala de premsa

Notes de premsa

Màxima distinció corporativa a Ramon Moreno i a Juan Sunyé

El Director de Casa Àsia i el Primer Introductor d’Ambaixadors d’Espanya reben la Medalla d’Honor de la Cambra, distinció que s'atorga des de fa més de 100 anys.

11/06/2017

La Cambra de Comerç de Barcelona ha lliurat la Medalla d’Honor de la corporació al Director General de Casa Àsia, Ramon Moreno, i al Primer Introductor d’Ambaixadors d’Espanya, Juan Sunyé, per la seva valuosa col·laboració, des dels seus respectius càrrecs, en el suport de les empreses de la Cambra.

La Cambra de Barcelona ha reconegut la vàlua, l’esforç i la tenacitat de Ramon Moreno com a Director General de Casa Àsia fins aconseguir posar-la al servei de les empreses que es volen internacionalitzar. El seu lideratge institucional al capdavant de Casa Àsia ha situat la institució com a referent en la promoció de les relacions amb el pol geogràfic i demogràfic més dinàmic del planeta a la regió de l’Àsia-Pacífic.

El Primer Introductor d’Ambaixadors d’Espanya, Juan Sunyé, en el decurs de l’acte de lliurament de medalles, va impartir la conferència La negociación diplomàtica como vía para la resolución de los conflictos. Davant d’una nodrida audiència d’empresaris i alts directius, amb la presència de la Delegació del Govern a Catalunya, a més de representants diplomàtics i consulars, l’ambaixador Sunyé va dissertar sobre la importància de l’art de la negociació per sobre de les diferències ideològiques i passionals.

El President de la Cambra de Barcelona i del Consolat de Mar, Miquel Valls, va valorar la importància de comptar amb un servei diplomàtic d’elevada qualificació que s’adapti més i millor a les necessitats empresarials en un context de marcada globalització i internacionalització dels agents econòmics i socials.

Les Medalles d’Honor de la Cambra de Comerç de Barcelona representen un símbol de distinció que atorga la institució des de fa més de 100 anys a aquelles personalitats que es distingeixen per la seva contribució al progrés econòmic i social de la ciutat i del país. Diverses personalitats tant nacionals com estrangeres han rebut la Medalla de la Cambra al llarg de la seva història, des de caps d’estat i de govern, fins a alcaldes i altres personalitats rellevants del món de la política, l’economia i la societat civil.