Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra oferirà formació de postgrau en col·laboració amb la UVic-UCC

Els nous postgraus en ‘Vendes nacionals i internacionals’ i ‘Relacions laborals i gestió de persones’ amb acreditació de la UVic-UCC començaran a l’octubre de 2017.

24/08/2017

La Cambra de Barcelona se suma, per primera vegada, a l’oferta de postgraus universitaris amb l’acreditació de la Universitat de Vic (Universitat Central de Catalunya). Amb aquesta aliança entre el món universitari i empresarial s’apropa, el màxim possible, la realitat de la pime als participants.

Aquesta primera incursió de la Cambra de Barcelona a l’oferta universitària començarà aquest segon semestre de 2017, amb una programació de dos postgraus de 30 crèdits ECTS avalats per UVic-UCC: Vendes nacionals i internacionals i Relacions laborals i gestió de persones.

Els dos postgraus tenen un enfocament molt pràctic, adaptat a les necessitats empresarials i en concret a la petita i mitjana empresa. Aquesta formació s’adreça a persones que ja estan integrades al món laboral o les que desitgen entrar adquirint i millorant les seves competències professionals.

La dilatada experiència de la Cambra de Barcelona en formació permet dur a terme aquests cursos, que s’impartiran a les oficines centrals de la Cambra de Comerç de Barcelona, recentment renovades per realitzar activitats formatives com aquesta. Els dos postgraus començaran a l’octubre de 2017 i finalitzaran al maig de 2018, amb classes presencials els divendres de 15.30h a 20.30h i 5 dissabtes en horari de matins.

El postgrau en vendes nacionals i internacionals neix per la necessitat de molts empresaris i professionals de millorar les seves habilitats comercials en un món global amb una gran  competitivitat tant en el mercat intern com en l’extern.

El postgrau en relacions laborals i gestió de persones té com a objectiu final donar les eines necessàries per aconseguir millorar el clima laboral i, conseqüentment, augmentar la productivitat en empreses que no disposen d’un departament de recursos humans.