Sala de premsa

Notes de premsa

La Cambra proposa Meritxell Bautista com a candidata al Premi 2020 de la Fundació Internacional IWEC

L'organització acull la conferència anual els propers 9 i 10 de novembre, que aquest any se celebrarà virtualment.

06/11/2020

Meritxell Bautista, Presidenta de FibracatTV i Cofundadora de Fibracat, serà la candidata de la Cambra al Premi 2020 de la Fundació IWEC durant la 13a conferència anual de l’organització, que se celebrarà virtualment degut a la pandèmia mundial. La conferència, titulada “Connectant les Dones Empresàries del Món: Sostenibilitat en la Propera Dècada” se centrarà especialment en la tecnologia, la sostenibilitat de les empreses en temps de crisi, les estratègies de sortida de les empreses, etc.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha nominat Meritxell Bautista pel seu treball pioner per fer visibles les dones en el sector de les telecomunicacions i el seu empoderament en llocs de responsabilitat. Bautista també ha rebut el premi Dona TIC 2020 de la Generalitat de Catalunya per la seva trajectòria empresarial i és ambaixadora de la Fundació SheLeader, que promou el lideratge femení, on ha estat nominada per al “Top SpanishWomen Entrepreneurs 2019”.

La Cambra, juntament amb l’IESE i CaixaBank, han organitzat un dels panels centrals de la conferència: “Reduint la bretxa entre generacions per co-crear un futur més sostenible”. La sessió ha comptat amb la participació del professor de l’IESE Pedro Nueno com a moderador i de Yang Lan, Meritxell Bautista, Andrea Boza i Inés Juste com a panelistes.

Sobre l’IWEC

IWEC és una organització internacional de dones empresàries, amb seu a Nova York, fundada al 2007 amb l’ajuda del Departament d’Estat dels Estats Units. Entre les seves fundadores també es troben la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra de Comerç de Manhattan (MCC) i FICCI/FLO.

La missió de l’IWEC és desenvolupar una xarxa empresarial mundial de dones empresàries per ajudar-les a obtenir contactes i ampliar l’accés als mercats internacionals mitjançant una plataforma d’intercanvi de coneixements, experiències i connexions, així com promoure el diàleg entre dones empresàries i líders empresarials de tot el món.

Durant els últims 12 anys, les conferències de l’IWEC han reunit algunes de les empreses liderades per  dones més grans i exitoses del món en un programa intensiu de tres dies per informar, connectar i celebrar el treball de les dones empresàries de tots els racons del món. La Fundació ha premiat fins al moment 384 empreses, que facturen més de 35.000 milions de dòlars anuals i ocupen més 268.516 treballadors.