Sala de premsa

Notes de premsa

Josep Santacreu es reuneix amb el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata

Durant la trobada han explorat futures vies de col·laboració entre les seves respectives corporacions i han compartit visions sobre el panorama econòmic i projectes estratègics compartits entre Catalunya i València.

25/01/2024

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, ha mantingut una reunió aquest dijous amb el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata. Durant la trobada, celebrada a les oficines centrals de la Cambra de Barcelona, ambdós presidents han explorat vies de col·laboració futures i sinèrgies entre les seves respectives corporacions a favor del desenvolupament empresarial.

Durant la trobada Santacreu i Morata han compartit també visions sobre el panorama econòmic, marcat per les tensions inflacionistes i l’enduriment de la política monetària, així com de projectes estratègics que comparteixen Catalunya i la Comunitat Valenciana, com el Corredor Mediterrani.

La visita de Morata forma part de la ronda de contactes camerals que està portant a terme Josep Santacreu, en la qual s’ha reunit el president de la Cámara de España, José Luis Bonet, i els presidents i presidentes de les Cambres catalanes.